Contact

Reispakketen

BCD Sports biedt een verscheidenheid aan tourarrangementen, allemaal door mij persoonlijk samengesteld. Mijn reizen garanderen een reisroute vol actie en bieden een deskundige en authentieke reiservaring. Bekijk hieronder de verschillende tourpakketten die ik aanbied en neem contact op als je wilt weten hoe je vandaag nog een tour bij mij kunt boeken.

HOOGSTE BERG UITDAGING

Heb jij op een nieuwe bestemming de behoefte om met een professionele gids aan je zijde te reizen?

Vind je het leuk om de wonderen van onze wereld vanuit het lokale perspectief te bekijken?

Als dat zo is, dan past deze tour perfect bij jou. BCD Sports staat klaar om aan al jouw behoeften te voldoen.

Van het plannen van de route, tot het regelen van transport: alles wat jij hoeft te doen is achterover leunen, ontspannen en genieten van alles wat er om je heen gebeurt.

BOOMTOP TOUR

Wil je genieten van adembenemende landschappen en de lokale cultuur beleven?

Als dat zo is, dan past deze tour perfect bij je. Ik zal zorgen voor alle logistiek van de reisplanning, dus alles wat jij hoeft te doen is je openstellen voor nieuwe, adembenemende ervaringen. Geïnteresseerd in boeken?

Neem dan contact op voor meer informatie.

BABYDIEREN TOUR

Als jouw perfecte vakantie bestaat uit het ervaren van een andere cultuur en interactie met de lokale bevolking, is deze exclusieve reis precies wat je zoekt.

Ik ben er om voor alle details te zorgen; van het plannen van de perfecte reisroute tot een unieke en onvergetelijke vakantie.

Geniet van je tijd in het buitenland.