Contact

Energigivande och Aktiv Konferens

Vår kund önskade förslag på en destination med bra förutsättningar för konferens, teambuilding samt friluftsaktiviteter i Sverige.

Client Stats

  • Bank- och försäkringsbolag
  • Årlig konferens
  • 110 deltagare
  • Samarbete i nya konstellationer

Need to Know

  • 3 dagar konferens inklusive boende
  • Externa föreläsare
  • Teambuilding med temat friluftsliv
  • 3 middagar med underhållning av olika karaktär allt med lokal touch
  • Resor från hela Sverige
  • Logi

The Brief

Vår kund önskade förslag på en destination med bra förutsättningar för konferens, teambuilding samt friluftsaktiviteter i Sverige. Programmet skulle, förutom konferens även innehålla teambuilding, externa föreläsare, friluftsliv samt ett kvällsarrangemang inkluderande både middag och underhållning med lokal touch. Allt med stort fokus på temat miljö och hållbarhet.

The Solution

Ankomstdagen startade med en gemensam välkomstlunch följt av presentation kring mål och syfte med de kommande dagarna. Därefter bar det iväg ut på byn där man indelade i lag skulle fotografera och lösa diverse klurigheter baserat på att lära känna Åre samt företaget (kul historik och kända anekdoter). Kvällens middag förgylldes med bildspel från dagens aktiviteter och prisutdelning till olika kategorier av vinnare med resultatet att alla blev på ett eller annat sätt vinnare.

Dag 2 fortsatte med konferens kombinerat med konferensyoga och hälsoshot. Därefter en mycket uppskattad och energigivande föreläsare som talade om ”Konsten att skapa vinnande team & attityder”. Eftermiddagens teambuilding byggde på att grupperna skulle jobba utifrån föreläsningen kring vinnande team och attityder. På kvällen promenerade vi i glittrande klänningar, höga klackar, vita skjortor och slipsar genom byn till restaurangen. Temat för kvällen var ”kärleken runt matbordet”. Här bjöds på många nya spännande smaker och rätter som delas och skapar en gemenskap runt matbordet och kvällen avslutades med DJ och dans. Kvällen blev en upplevelse som på något sätt berörde alla våra sinnen.

Förmiddagen dag 3 ägnades åt olika friluftsaktiviteter, Archery Combat, SUP på Åresjön, flugfiske, Mountain Cart, fjällvandring mm, som skräddarsytts för att knyta an till syfte och mål med själva konferensen. Kvällens middag gick i afterski tema på klassiskt fjällhotell mitt i backen, helt baserad på lokala råvaror avslutades sen också med dans till lokalt liveband. Sista dagen summerades konferensen och säcken knöts ihop. Dagarna avslutades med gemensam lunch innan hemresorna ut till alla Sveriges hörn tog vid.

The Results

3 dagar konferens inklusive boende
Externa föreläsare
Teambuilding med temat friluftsliv
3 middagar med underhållning av olika karaktär
allt med lokal touch
Resor från hela Sverige
Logi